Referenties

"Super service en respect voor ons als bakker"

“We werken al 30 jaar samen met de familie Pottie, dit vooral voor de service. De leverancier tast bijvoorbeeld alles zelf in de frigo. Daarnaast tonen ze heel veel respect en leven ze echt mee met u als bakker. En dat is wel echt belangrijk voor ons.”

"Bakkersgoud helpt je steeds uit de nood"

Bakkersgoud is voor ons een betrouwbare partner. Al sinds de vorige generatie van Bakkersgoud werken wij met hen samen voor hun service en het wederzijds vertrouwen.
Door hun regelmatige bezoek tonen zij ook interesse in onze zaak en dat wordt gewaardeerd. Bestellingen kunnen we ook makkelijk doorgeven en als we tekortkomen, helpen ze je steeds uit de nood.

"Bakkersgoud speelt perfect in op de noden van onze winkels"

De concurrentiële prijzen die Bakkersgoud kan aanbieden is voor ons een doorslaggevende factor om voor hun te kiezen als leverancier. De meerdere leveringen per week en het correct inspelen op onze noden zorgen voor een samenwerking die perfect op maat is met de werking binnen onze bakkerijen en winkels.

"Bakkersgoud staat dag en nacht voor me klaar"

Omwille van het ruim assortiment, goede prijs-kwaliteit verhouding en fantastische service werk ik al meer dan 25 jaar samen met de familie Pottie. Bakkersgoud is mijn vaste leverancier waar ik dag en nacht op kan beroepen. Bij het doorgeven van mijn bestelling heb ik telkens een vertrouwde stem, die door een jarenlange samenwerking, mijn bestelling en mijn assortiment in de winkel door en door kent. Dat is voor mij aangenaam samenwerken.

"Goede communicatie met Bakkersgoud"

Bij Bakkersgoud zijn we gerust dat onze bestelling door onze vaste chauffeurs wordt geleverd. Hij weet perfect waar alle goederen dienen te staan en alles wordt altijd netjes achtergelaten. Als er een product niet bij is, wordt dit ook steeds vermeld zodat we niet voor verrassingen komen te staan. We zijn daarom zeer tevreden van de service en de communicatie van Bakkersgoud.

"Bakkersgoud is voor ons meer dan een leverancier"

Bij de opstart van onze bakkerij heeft Bakkersgoud ons geholpen met hun kennis in bakkerij benodigdheden en voel je dat ze met je meedenken. De service en het vertrouwen is voor ons doorslaggevend om steeds opnieuw voor Bakkersgoud te kiezen. Bij opmerkingen gaan zij meteen aan de slag en wordt er een passende oplossing geboden. Ook wanneer we iets tekortkomen, kan je telkens op hen rekenen.

"Bakkersgoud is een trouwe partner met topkwaliteit"

Zowel de eerste, tweede als derde generatie van onze bakkerij heeft in Bakkersgoud een trouwe partner gevonden. De diepvriesproducten bij Bakkersgoud zijn van topkwaliteit, dit merken we ook aan de complimenten die we van de klanten krijgen. Wat we verder ook een meerwaarde vinden zijn de maandelijkse promoties van Bakkersgoud omdat we op die manier nieuwe producten kunnen uittesten en ook deze slaan aan bij onze klanten.